-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Mutlu Olmayı Öğrenmek

ads
ads
İnsanoğlunun hayatı her zaman aynı seviyede gitmez. Kimi zaman mutlu günler geçirirsiniz, kimi zaman mutsuz günler. Her gün bir diğer güne eşit ve aynı olmadığı gibi mutlu olmayı öğrenmelisiniz.

Bunu becerebilmek için sizden daha kötü durumda olanları düşünmeli ve halinize şükretmeniz aslında yeterli olacaktır. Hayatınızın her anı mutsuz değildir. Yaşamınızın her anına bakın göreceksiniz iyi şeylerin ve sizi mutlu edecek olumlu olayların var olduğunu göreceksiniz. Mutluluğu öğrendikten sonra her şey daha güzel olacak.























ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.