-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Cinlerin Hayvan Şekline Girmesi

ads
ads
Cinler birçok şekle girebilirler. Özellikle hayvanların şekline girmesi daha kolaydır. İnsanların şekline girmeleri de olur ancak bu rüya aleminde onlar için kolaydır. Bu yüzden cinler genel olarak gündüzleri yılan şekline girerler ve geneli siyah olur. Akşamları ve geceleri ise kedi kılığına girerler.

Bundan dolayı özellikle akşamları herhangi bir hayvana zarar verilmemesi gerekir. Yani bu akrep, örümcek, fare vb. gibi canlı olsa bile eğer o bir cinse ve siz onu öldürürseniz diğer cinler sizlere çok kötü zarar verebilirler. İntikam alabilirler. Zamanında yaşanmış olaylar vardır. Kaçırılmış insanlar ve mahkemeler kurulmuş falan filan...

Cinlerin Hayvan Şekline Girmesi

                      1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.