-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Yüzü ince göstermek için makyaj Uygulaması

ads
ads

Yüzü ince göstermek için neler yapılmalı?

Bu konumuzda yüzünü ince göstermek isteyen kişiler için makyaj hilesinin maddelerini sıralayacağız. Yüzünü ince göstermek isteyen kişiler allık kullanarak ince yüze sahip olabilirler. 

Bu basit uygulama ile hem genç görünecek hemde ince yüz hatlarına sahip olacaksınız. Yüzünüz ince göstermenin sırları.

Yüzü ince göstermek için makyaj Uygulaması


1. Taze bir yüz için allık nasıl uygulanır?


Yapmanız gereken pembe veya şeffaf tonları kullanmanız gerekir. Bu cildinize tazelik katacaktır. Allığı uygulamak için azar azar yanaklarınıza uygulamanız gerekir. Ancak şeffaf tonlu olan allığı elmacık kemiklerinize uygulamanız lazım. Bunun dahilinde yanaklarınıza pembe tonları hafif şekilde uygulayın. Bundan dolayı yüzünüzde bir tazelik belirtisi oluşacak.

2.  Oval Yüz Şekline Allık Uygulaması


Bu tip yüz hatlarına sahip biriyseniz  her türlü allığı uygulamanız mümkündür. 

3. Yuvarlak Yüz Tipi için allık uygulaması


Yuvarlak olan yüz tipine sahipseniz geniş bir yüzünüz var demektir.  Bu yüzden allığı elmacık kemiklerin üstüne ve altına uygulamanız gerekmektedir. 

4. Köşeli yüz şekline göre allık uygulaması


Bu şekil yüz tipi için allığı yukarıdan başlatmanız gerekiyor. Allığınız yanağınızın üzerinde küçülterek  şakaklarınıza kadar gelmesi gerekiyor.

5. Üçgen Yüz Şekline göre allık uygulaması


Bu tip yüzüne sahip kişiler ise allığı diğerlerinden farklı olarak yatay biçimde uygulamalı. Aynı zamanda çene kısmına da uygulama yaparsanız daha güzel görünüm elde edebilirsiniz.

Yazar: Gülden Tunalı

Bir önceki güzellik konumuzda Peeling Nedir? ,  peeling nedir, evde nasıl yapılır, peeling nasıl uygulanır, peeling tarifleri, peeling ne kadar bekletilmeli, peeling maske, peeling faydaları,  peeling ne işe yarar ile ilgili bilgilere ulaşmak için konumuza göz atabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. yüzü ince göstermenin böyle ince makyaj hilelerini öğrendiğim iyi oldu kullanacağım.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.