-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

Ads1

19 Ocak 2014

Sinema İzlemenin En Güzel Yolu

Romantik komedi tarzı bir film olan Patron Mutlu Son istiyor izleyicilere dozunda komedi ve romantik duyguları yaşatan bir film. Özellikle filmin her türü, sahnesi çok dozunda abartılmadan çekilmiş bu durum da filme güzel bir tat katmış.

sinema


Baştan sona sıkılmadan Patron Mutlu Son istiyor full izlenmeye değer bir film yapısına sahiptir. Başrollerini Tolga Çevik ve Özgü Namal’ın yaptığı Patron Mutlu Son istiyor filmi izleyicilere keyifli dakikalar yaşatacak bir filmdir. Senaristliğini Yılmaz Erdoğan’ın yaptığı film 1 Ocak 2014 tarihinde vizyona girmiştir. Recep İvedik hayranları bir yeni Recep ivedik filmi ile sizlerle karşı karşıyayız.

Filmin konusu diğerlerine göre daha canlı ve dikkat çekici olmayı başarmıştır.Filmde Recep İvedik mahallesindeki bir bölgenin alınmasına karşı çıkmasıyla başlar herşey.Recep'e tam beşyüz bin tl gerekmektedir.Tv izlerken beşyüz bin tl ödüllü Surviver yarışmasına katılacaktır.Recep İvedik 4 izle'mek için beklemenize hiç gerek yok arkadaşlar.Daha sonra Recep yarışmada etaplara katılacak.Orada bir surviver macerası yaşayacaktır.Son derece komik ve eğlenceli surviver macerası sinema severler tarafından tam not almayı başarmıştır.Recep İvedik 4 Filmi izle'mek isteyenler bizi takip etmeye devam etsinler.

2 yorum:

  1. Kaliteli bir site. Gerçekten farklı bir teması var ve iç açıcı. Nedendir bilmem film siteleri genelde siyah tema kullanırlar ve bu bana göre iç karartıcı ve itici geliyor.

    YanıtlaSil
  2. Filmine daha gidemedim ama tolga çevik hakkaten 10 numara komedyen,her hafta izliyorum gösterisi ama daha gösteri başlamadan yüzümde bir gülümseme oluşuyor..:)

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.