-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads

28 Mart 2014

TURKCELL T20 STOK ROM YAPMAK

makaleTurkcell T20′nize stok rom atmayı kısa ve öz şekilde sizlere anlatacağız. . . Bütün bu romlarda Türkçe dil  desteği bulunur.

İlk yapmanız gereken bu linkten   http://www.mediafire.com/?78oha1q7z5cag16  stok romu indirin. Sonrsında  zipli dosyayı açınç. Açtığınız dosya içinde “dllload” isimli klasörü zipten çıkarak devam ediniz. Bu klasörü Sd kartınızın içine atın. Telefonunuzdan sırayla Ayarlar>Depolama>Yazılım Yükseltme>>> Hafıza Kartından Güncelleme >>> Onayla yaparak bekleyin..

 Bir süre bekledikten  sonra yeni rom hazır hale gelecektir. İşlemleriniz bittik sonraki adım da telefonunuz kapanıp yeniden açılacaktır.Tekrar telefonunuz açıldığınızda istediğiniz ayarları yapmanız mümkün olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.