-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Online Oyuncak Satışı

ads
ads
Merhabalar;
Türkiye' nin en büyük, Avrupa' nın 2. büyük oyuncak mağazası 2012 yılı başlarında Bursa 'da açıldı. Canda Oyuncak A.Ş tarafından açılan mağaza 10.000 metrekare ve 4 kattan oluşmaktadır.
Mağazada oyuncaklar ve bebek bakım ürünleri ile ilgili her türlü ürünü bulabilirsiniz.

Fisher Price, Pilsan, Chicco, Tomy , Habro gibi dünyaca ünlü markaların ürünlerinin satıldığı mağaza fiyatlar konusunda da oldukça iddialı.
Canda Oyuncak A.ş uygun fiyat ve bol ürün çeşidi ile artık online satışda yapıyor. Oldukça kurumsal bir alt yapı ile oyuncak satışını internete taşıyan firma. Müşterilerine en ucuz fiyatı , en hızlı şekilde teslimatı ve en uygun taksitlendirme koşullarını vaad ediyor. İnternetten oyuncak almayı düşünüyorsanız ve hiçbir şikayet ile karşılaşmadan aldığınız ürünü teslim almak istiyorsanız,www.candaoyuncak.com adresini ziyaret edebilir ve online alışveriş keyfini yaşayabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.