-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

Ads1

7 Ağustos 2012

Otomatik fren

Otomotik fren AB'de zorunlu oluyor


Avrupa Birliği (AB) aracı sürücüden bağımsız bir şekilde frenleyebilen AEB sistemini araç üretmek için zorunlu hale getiriyor.



Avrupa koşullarını temel alarak, araçların dayanıklılığını test eden bağımsız kuruluş Euro NCAP, üretilecek yeni araçların 5 yıldız alabilmesi için kendi kendine frenleme sistemi olan AEB'yi zorunlu hale getirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.