-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Herobrine Nedir?

ads
ads
fragman

Herobrine Kimdir?  Nedir? Hakkındaki Her Şey

Rivayetlere göre Notch'un bir  zamanlar  ölen bir kardeşidir. Başka bir söylentiye  göre şöyledir: Oyunun ilk çıktığı zamanlarda ölmüş olan kardeşi Brine için Notch kardeşinin anısı için yaptığı söylenen rivayetlerde var hangisi gerçeği yansıtıyor bu bilinmez. 

Herobrine'nin  şekli Steve gibi ama   aralarındaki tek fark gözlerinde,   Herobrine'nin gözleri bildiğiniz  gibi beyaz renktedir.  Bundan dolayıdır ki, oyunun içinde Herobrine olsa idi oyunu satın alan kişilerin  çok kısa bir  zaman içinde oyunu  tamamen bırabileceği düşüncesiyle, Çünkü Herobrine evini yakabiliyor, Chest'ten itemleri alabiliyor ve  canı istediğinde sizi öldürebiliyor. 

Bu konu hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz videoyu izlemeniz yeterli


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.