-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » WordPress - Hızla Yayılan WordPress Akımı

ads
ads
makale
WordPress tüm Dünya’da web sitelerinin %19 gibi bir kısmını sırtlamış durumda giderek artan wordpress kullanımı da beraberinde soru ve sorunlara yol açıyor.Bireyler bu soru ve sorunlarına cevap arayabileceği çeşitli ortamlar arayışı içerisindeler.Bu soru ve sorunlara çözüm bulabilecek işe yarar wordpress makaleleri içeren wordpress blog sitelerini aranmaktadır.Tabi başlangıç olarak wordpress kurulumu içeren siteler de aranmaktadır.İşte tüm bunları bir arada bulabileceğiniz siteler mevcut.Aslında özgün ve yararlı yazdıktan sonra her blog yazarının sitesi insanlara fayda sağlar o yüzden böyle siteleri takip etmekte fayda vardır.

WordPress dünyasına yeni atılmış bireyler için internette eğitim videoları mevcut.Bireyler yetersiz kaldıkları konularda bu videoları izleyerek sorunlarına çözüm bulabilirler.Bu videolar gerekli kişiler tarafından genellikle hiçbir kar amacı gütmeksizin çekilmektedir.Bu videolarda her kitleye hitap edebilecek şekilde anlatımlar mevcut.Anlatımlar hiç bilmeyen kişilerin bile anlayabileceği şekilde en basite indirgenerek çekilmiştir.

Şayet WordPress konusunda ilerleme kaydetmek isterseniz bu videolar işinizi görecektir.Gerekli gördüğünüz çekilmesini istediğiniz videolar olursa da bunları yazara belirtebilirsiniz.En doğal hakkınız.Bu videoların insanların bir şeyler öğrenilmesi amaçlı

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.