-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Tatlı Cadı Lili: Mandolan'a Yolculuk

ads
ads

Tatlı Cadı Lili: Mandolan'a Yolculuk Filmi


Vizyon Tarihi
12 Temmuz 2013 (1 saat 30dk)
Yönetmen:
Harald Sicheritz
Oyuncular:
Alina Freund, Michael Mittermeier, Pilar Bardem
Tür
Komedi , Aile
Ülke
Fransa , Avusturya , Almanya

Tatlı Cadı Lili: Mandolan'a Yolculuk Filminin özeti:


sıcakkanlı Cadı Lili, ilk filmde nahoş büyücü Hieronymus’la savaşmış ve galip gelen yön olmuştu. ancak macera burada sona ermedi ve karşısına henüz derman bir misyon çıktı. Cadı Lili, Madolan krallığını ele geçirip başa geride bırakmak talip sadrazam Guliman ile savaşım eylemek zorunda. Gözünü ateş bürüyen ve hedefine kolay ilerlemekte olan Guliman ise bu tahtın arkasında yatan sırlardan bihaberdir. çünkü taht geçmişten gelen bir lanet taşımaktadır ve Hexe'nin yardıma çağırdığı Lili'den haberli değildir. Durumun farkına vardığı an ise haşat afsuncu Abrash'ı, Lili’nin yolunu belirtmek için görevlendirir. yalnız bir cadıyı kandırmanın tek de emeksiz olmadığı gerçeğini atlar! dahası Lili'nin krallığa gelişi birçok sırrın da ortaya çıkmasını sağlayacaktır...Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.