-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Duke Nukem Efsanesi iOS Oyunu

ads
ads
Geçmiş yıllardan beri efsane olan bilgisayar oyunu uzun seneler sonra İOS için karşımıza çıktı.  İlk zamanlar 1992 senesinde piyasada bulunan 3 boyutlu efektleriyle aksiyon oyunları kapsamında oyun sevenlerin tutkunu olduğu muhteşem Duke Nukem oyunu.


oyun


Spawn Studios Duke Nukem ismiyle Manhattan Project şirketinin  iOS oyunu olarak yeniden bu oyunun tutkunlarına sunuldu. Eskisi gibi çok fenomeni olacak mı? bunu zaman gösterecek.

New York şehrinde  mutantlara dönüşen  Mech Morphix’e karşı savaşarak gezegeni kötülüklerden temizlemek nihayet elinizde. Oyunu indirmek için http://www.tamindir.com/duke-nukem-manhattan-project/ios/

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Zamanında çok oynamış olduğum bir oyundu. Yine denemek isterim...

    YanıtlaSil
  2. Bu oyun android içinde varmı merak ettim bilgi verirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  3. Çoook efsane bir oyundu. Normalde oyun yüklemeyecektim telefonuma ama bu oyunu cidden merak ettim bakacağım.

    YanıtlaSil
  4. Android hakkında çalışmaları var mı bilmiyorum ancak umarım yakın bir zamanda anroidler için de çıkarırlar.

    YanıtlaSil
  5. Çok sevdiğim bir oyunun iOS sürümü çıkması sevindirici.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.