-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Kır Zincirlerini

ads
ads

Kır Zincirlerini Filmi


Vizyon Tarihi 17 Haziran 2005 (1 saat 42dk)
Yönetmen: Louis Leterrier
Oyuncular: Jet Li, Bob Hoskins, Morgan Freeman
Tür Gerilim , Dram , Aksiyon
Ülke Fransa , ABD

Kır Zincirlerini Filminin özeti:


Danny, Bart emmi dediği mukavim bir şaki için şöyle böyle insana yumulmak üzere talimli bir köpek üzere yaşamaktadır. Danny, çocukluğundan itibaren öldürmek için savaşmaktan diğer bir madde bilmemektedir. Bart onu bu şekilde yetiştirmiştir.Yasa kadın dövüşlerden ayrıksı hiçbir nesne zarfında görev almayan Danny’nin kafası da 10 yaşında bir döl kadar işlemektedir. fakat bir çağ Bart ile beraberken geçirdikleri yargı sonucu Bart, komaya girer ve Danny arasında kalır. Bir süre sonra çok bir aile onu yanına alır. Gözleri görmeyen piyano akortçusu Sam ve onun kıray üvey kızı Victoria, Danny’e aşkı, sevgiyi, bağışlamayı ve daha bir mebzul insancasına duyguyu öğretir....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.