-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Armageddon

ads
ads

Armageddon Filmi


Vizyon Tarihi 28 Ağustos 1998 (2 saat 30dk)
Yönetmen: Michael Bay
Oyuncular: Bruce Willis, Billy Bob Thornton, Ben Affleck
Tür Bilimkurgu , Aksiyon
Ülke ABD , Rusya

Armageddon Filminin özeti:


New York, şehre irili ufaklı zararlar veren değersiz meteor parçalarının arkası sıra tedirgindir. sermaye hakkında tetkik fail NASA, dünyaya balaban bir hızla üstün bir biçimde yaklaşmakta olan dev bir meteoru üstelik eder. Bir eyalet büyüklüğündeki bu meteor, dünyaya çarpmadan durdurulmazsa insanlığa eder biçilmez zararlar verecektir. bilim insanları meteoru bir şekilde nanay eylemek için bir niyet hazırlamaya başlarlar. Plana gereğince meteor ikiye ayrılacak ve bir şekilde dünyanın iki yanından geçip gidecektir. giderek rekabet başlar.....

Gişe canavarı filmleriyle tanınan yapımcı-yönetmen Michael Bay'in gösterişli filmi Armageddon, insanın hesap günü paranoyasına ilmî bir sağ açıklık sunuyor. Filmin üzerindeki al halıdan ise Bruce Willis, Liv Tyler, Billy Bob Thornton ve Ben Affleck kabil isimler geçiyor....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.