-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Bonzai İntihar Ettirdi

ads
ads
Bonzai İntihar Ettirdi
Bonzai illeti her geçen gün yeni gelişmeleri beraberinde getirmektedir. Bonzai adlı uyuşturucu madde kullanımı her geçen gün çoğalmakta ve yeni ölümler ve hastalıkları da beraberinde getirmektedir.

Geçen hafta yaşanan bir olay bonzai ile ilgili. Bonzai bağımlısı bir genç Hollanda-Arjantin maçını izledikten sonra odasına çekildikten sonra bir anda kendini oturduğu evin 7. katından aşağıya bıraktı. Kendisi eskiden bir futbol takımında alt yapısında oynadığı açıklanmıştır. Ancak bonzai kullandığı için takımdan uzaklaştırılmış ve psikolojik sorunları ortaya çıkmıştır. Bundan dolayı bunalıma girdiği düşünülmektedir.

Bu olay , Ataşehir Küçükbakkalköy Gülseren Sokak yakınlarında bulunan bir  apartman dairesinde geçen hafta meydana gelmiştir . Geçen hafta oynanmış olan  Hollanda-Arjantin maçını izledikten hemen sonra  18 yaşlarında olan  A.G, kısa  süre içinde kendi  odasına girdi. Evladının uzun bir süredir bulaştığı bonzai zehiridnden  kaynaklanan psikolojik sorunları  olduğunu bilen babası sürekli  oğlunun bulunduğu odaya girerek ve kontrol ederek sağlık ve sıhhatini kontrol ederek  iyi olup olmadığını sürekli takip ediyordu.  Hemen sonra duydukları sesle şok olan  ailedeki kişiler  A.G’nin 7’inci kattan aşağıya atladığı veya düştüğünü öğrendiler.


Yaralı genç hemen ambulasla en yakın hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakıma alındı. 1 hafta boyunca tedavi altında bulunan yaralı genç henüz hayati tehlikesini atlatamamıştır.  Bu olaydan sonra aile bireyleri çocuklarının bir an önce iyileşmesini ve iyi haberlerini bekliyorlar. 

Evet arkdaşlar  neredeyse sürekli bonzai ve bu madde olan uyuşturucların zararlarından bahsediyoruz. Bonzai  günümüzün en tehlikeli uyuşturucu zehirlerinden bir tanesidir. Kimyasal silah diye tabir ediyoruz artık. uyuşturucu bile değil artık bizce. Özel olarak piyasaya sürülmüş kimyasal bir silah olduğunu düşünüyoruz. Gençler ve insanlar kısa sürede alıştırılarak ölümcül tehlikelere  neden olabiliyorlar.

Bonzai denilen illetten herkesin kurtulması ve sağlıklı yaşam dileğiyle..


Bonzai, bonzai nedir, jamaica, bonzainin zararları, ölüm tribi, şizofreni, bonzai hastalık, bonz, jam, ex, şeker, jamaica nedir, bonzai tedavisi, bonzaiden tedavi, bonzai kanda çıkarmı, bonzai cezası, bonz içmek, bonz kullanmak, bonzai içmek, bonzai kullanmak, bonzai kullananlar, bonzai içenler, 

Bonzai hakkında detaylı bilgi için aşağıda ki videoyu kesinlikle izlemelisiniz..



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.