-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Tekken 7 Unreal Engine 4

ads
ads

Tekken 7 Unreal Engine 4 Tanışmaya Hazırlanın!


Teknolojinin günümüzdeki kadar gelişmediği dönemlerde Atari salonları vardı. Ve Tekken ile atari salonlarında tanışmıştık. Sonrasında PlayStation ile devamı geldi ve 3 boyutlu ve teknolojik bir çok cihazlarımızda dövüş oyunlarının atası sayılan Tekken serisi yep yeni versiyonu ile Tekken 7 Unreal Engine 4 yakın zamanda geliyor.


Tekken 7 Unreal Engine 4



Açıklanan detaylara binaen Harada'nın yeni motorla ilgili bildirisi şu şekildedir: "Unreal Engine 4'ü kullanarak, yeni nesil oyun platformlarından  istenilen yüksek görseller ve  hıza ulaşmayı başardık  ve bu durumu en iyi şekilde yapılandırdık.  UE4 sadece kullanımı oldukça basit ve güçlü alt yapısı olmak kalmayacak ve  aynı anda  Tekken 7'yi dilediğiniz tüm platformlara entegre edebileceksiniz.



Bir önceki yazımız  >>   ZOMBİE GUNSHİP OYUNU ( Android )


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.