-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » Android - WeTransfer Uygulaması

ads
ads
Android -  WeTransfer Uygulaması

WeTransfer Anroid Uygulaması İnceleme


En çok tercih edilen ve kullanılan WeTransfer belge transferin İOS uygulaması önceki zamanlarda çıkmıştı şimdi ise WeTransfer dosya taransfer uygulamasının Android sürümü çıktı.

Oldukça kolay kullanım ve kalite, performans ve özellikleri ile en çok kullanılmakta olan uygulama kuşkusuz dosya taransferi için WeTransfer uygulamasıdır.  2014 senesi başlarında İOS için çıkarılan uygulama oldukça beğeni toplamıştı uzun zamandan beri beklenen bu uygulamanın android  için çıkmasıydı ve sabırsızlıkla beklenen  WeTransfer  Android uylaması çıktı.



Tasarım açısından gayet  kullanışlı ve seri  bir uygulama olan WeTransfer Android, 10 GB'a kadar tek tuşla  dosya paylaşımını rahatlıkla yapabilmektedir.

 Android uygulaması bünyesinde  yüksek çözünürlükte görseller de bulunmaktadır. Bundan dolayıdır ki  uzun transfer zamanlarında  hiç canınız  sıkılmadan bu fotoğraflara da bakabilme imkanı sizlere sunmaktadır.

Yollayacağınız belgeleri de seçim yapmak  oldukça kolaydır . Direk olarak  galeriden veya farklı  alt yapılardan  içerikleri çekebilmekte olan bu  uygulama, dosya format ayırt etmeksizin  dosyaları rahatlıkla  yollayabiliyor.

Uygulamayı indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wetransfer.app.live&hl=tr

Bir önceki yazımız >>  Güzelleşelim Android Uygulaması

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.