-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Bozcaada Hakkında Genel Bilgiler

ads
ads
Yaz aylarında olduğumuz şu dönemlerde tatil beldelerinde tatil yapmak her kişinin isteği arasında yer almaktadır. Bu yazımızda sizlere bozcaada'dan bahsedeceğiz:


Bozcaada Hakkında Genel Bilgiler


Bozcaada Çanakkale'ya bağlı bulunan Eğe denizin kuzey kesiminde bulunan bir adadır. Ülkemizin en büyük adalarının arasında yer almaktadır. Akdeniz ikliminin hakim olduğu bozcaada da nem oranı oldukça düşüktür ve tatil yapmak isteyenlerin en çok tercih ettiği yerlerden biridir.  Oldukça sessiz ve sakin bir yerdir.  Gerek mavi ile yeşilin bir arada olduğu doğal güzelliğe sahip özellikle denizi çok güzeldir.  Çanakkale'nin göz bebeği sayılan adanın her sene yüzlerce kişi tarafından ziyaret edilmektedir.  Henüz  daha tatil beldelerinden herhangi birine gitmediyseniz sizlere kesinlikle bozcaadayı tavsiye ederiz doğa ile iç içe harika günler geçirebilirsiniz



Peki Bozcaadaya Nasıl Gidilir?


Bozcaadaya gitmek için bir çok seçenek mevcut biz bunlardan sadece bazılarını yazacağız. Kendinize ait bir araçla İstanbul üzerinden geliyorsanız Çanakkale boğazını geçmek için 3 seçenek bulunmaktadır.

* Eceabat - Çanakkale (15 dakika)
* Gelibolu - Lapseki (20 dakika)
* Kilitbahir - Çanakkale (7 dakika)

İstanbul'dan aracınızla gelmek isterseniz hızlı feribot ile Yeni kapı - Bandırma feribotlarını seçerek tam olarak  2 veya 2.5 saat süren yolculukla rahatlıkla bozcaadaya gelebilirsiniz. Feribot seferleri  sabah ve akşam olmak üzere günde iki defaya mahsus yapılmaktadır. Ülkemizdeki büyük illerin çoğunda otobüs seferleri düzenlenmektedir. Seyahat seçenekleri arasında en hızlı şekilde ulaşmak için Hava yolunu kullanarak en yakın hava alanı 55 km kadar uzaklıktadır. 


Bozcaada ve kalınacak yerler


Zevkli ve kısa bir seyahatten sonra adaya ulaşımı sağladınız belli bir süre ikamet etmeniz gerekecek bundan cep yakmayan kaliteli ve uygun fiyatlarla hizmet sunan bozcaada ucuz pansiyon bulmanız gerekebilir.  Uygun ve müşteri memnuyetini ön planda tutan ve sizi  güler  yüzle  karşılayan  ve rahat şekilde tatil yapmanızı sağlayan işinin ehli kişilerle iletişime geçmeniz en uygunu olacaktır.  Bundan dolayı bu yaz en iyi tatil beldesi olan konuklama yerinde   bozcaada pansiyon hizmetine ulaşabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.