-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Şeker Oyunu

ads
ads
Şeker Oyunu
Bu makalemizde sizlere akıllı telefonların nasıl dünyamızı işgal ettiğini ve esir aldığını tanıtan ufak bir makale tanıtacağız!

Akıllı telefonlar dünyamıza girdiğinden beri pek çok 3 boyutlu oyunlar ve applicationlar da bizleri meşgul etmeye başladılar! Son zamanlarda yayılan şeker oyunları ise bunun en büyük örneği!


Arabada, ofiste, evde, otobüste, seyahatte veya dilediğiniz her yerde online olarak oynayabileceğiniz bu şeker oyunlarını sizlere tanıtıyoruz! Telefonunuza (andorid veya iphone) indirdikten sonra “facebook” uzantılı adresiniz ile bağlantı kuruyor ve online şeker oyunu olarak oyunu oynuyorsunuz!

Dilediğiniz gibi bilgisayardan oynarcasına oynayabilir, keyifli dakikalar yaşayabilirsiniz. Bu nedenden ötürü de şeker patlatma oyunları sizlere her daim keyifli anlar yaşatan oyun türleridir. İstenen şeker sayısı ve aynı renkte olmak koşulu ile yan yana getirdikten sonra etapları tamamlayabilir, şeker kırma aşamasını da geçebilirsiniz. İstenilen puan, aşama ve süreye göre de orantılı bir işleyiş sizi diğer aşamaya taşıyacak olan diğer etkenlerdir.

Oyunları oynarken mutlaka etabın durumuna göre hareket etmeye de özen gösterin. Zaten sizi oyun ekranında bekleyen sürprizler olacak ve bunlara göre hareket ederek aşamaları da kısa sürede tamamlayabiliyor hale geleceksiniz.

Diğer aşamalar ise sizleri her zaman sürpriz ile karşılayacaktır! Bu şeker patlatma oyunları ise her yaştan oyuncuya hitap eden bir oyun türüdür. 7’den 70’e telefonları elinden düşürmeyenler için gayet uygun bir oyun türü!

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.