-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Balon Patlatmaca Oyunu

ads
ads
Flash oyun sitelerinin çocuklar üzerine yöneldiği bir gerçek ancak son 2-3 yıldan bu yana, oyun sitelerine giren kişilerin yetişkinler olduğu ve bu oranın giderek arttığı gözlemlenmiştir. Bu yüzden flash oyun sitelerine bazı çalışmalar yaparak, yetişkinleri sitenize çekmekle işe başlayabilirsiniz.

Balon Patlatmaca Oyunu
Bir yetişkinin oynadığı oyun ile çocukların oynadıkları oyun arasında fark yoktur. Ancak yetişkin kişiler, daha çok kişisel özelliklerini ve becerilerini geliştirecek oyunlara daha çok meyillidir. Bu yüzden sitenizdeki balon patlatmaca gibi oyunlar, yetişkinlere yönelik değildir. Hangi tür oyunların yetişkinler için olduğunu belirlemeniz gerekiyor.

Web sitenizin tasarımını sade tutmanız gerekmektedir. Bu çocuklar içinde geçerli olsa da, yetişkinler bir oyun sitesinde içtenlik aramaktadır. Reklam tıklatma isteği olan sitelere girmemektedirler. Bu yüzden reklamlarınızı iyi yerleştirmelisiniz ve sitenizin ana sayfasında yetişkinlere özel bir alan açmalısınız. Bu alana, yukarıda belirlediğiniz oyunları koyarak daha fazla ilgi çekebilirsiniz ve akılda kalıcılığınız artar.

Bazı firmaların çalışanlarına flash oyun oynama izni verdiğini ve bazılarının bunu zorunlu kıldığını bilin. Bu tarz zamanlar kısıtlıdır ve kısa süreli oyunları ön plana çıkarmaya çalışın. Misal iki kişilik oyunlar ile süreli oyunları ön plana çıkarabilirsiniz.

Başarma hissi vermek, yetişkinlerin ihtiyacı olan bir duygudur. Günlük yaşantıdan sıkıldıklarında bir şeyi başarma duygusunu oyundan dahil alsalar, günleri güzel geçer ve bu yüzden sitenizi unutmazlar. Sonucunda kahramanlık yada kısa vadede olsa başarı olan oyunları ön plana çıkarın. Misal neşeli dondurmalar oyunu, bu tanıma en uygun oyundur.

Yetişkinler için oluşturduğunuz alana yukarıdaki kriterlere uygun oyunları bularak yerleştirebilirsiniz. Bunun için öncelikle kendiniz sitenizdeki oyunları test edebilirsiniz. Bu sayede deneme yanılma yöntemi ile başarıya ulaşabilirsiniz. Ayrıca yetişkinler için bağımlılık yapan oyunlar ile hayallerini gerçekleştirebileceği oyunlar çok ilgi çekmesine karşın, ilgili bölüme koymamanızı öneriyorum. Aksi taktirde sitenizle bağınızı keseceklerdir. Daha çok kısa ve süreli oyunlar, ön plana çıkarılmalıdır.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.