-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Facebook Sayfa Beğendirme (2014)

ads
ads

Facebook Sayfa Ücretsiz Beğendirme, Karşılıklı beğeni, twitter takipçi artırma, facebook beğeni toplama, ücretsiz 2014 facebook beğeni, İnstağram takipçi,


Sosyal ağlar  hayatımızın bir parçası haline geldi bunların en başında Facebook, twitter vb. siteler gelmektedir. Bundan bir çok kullanıcının Facebook sayfası vardır. Normal olarak reklamsız ve ücretsiz yöntemlerle sayfa beğenisi çoğaltmak pek mümkün olmamakla birlikte bunun bir çaresi var.

Facebook sayfa beğendirme kelimesini google'da arattığınız zaman birçok  panel  vb bazı yöntemler mevcut.  Artık bazı kişiler bu işi organik olarak ücretli şekilde üye çekimi yapabiliyorlar. Tabi emeksiz ve çok uğraş gerektirmeyen çekimlerin en az 1000 kişiye 20 veya 25 tl isteyen kişiler mevcut.  Ancak ücretli yöntemin tek artısı üyeler orjinal ve gerçek kişilerden oluşmaktadır. Biz ne ücretli nede ücretsiz olanı tavsiye etmiyoruz. Yapacağınız en iyi şey facebook reklamları ile sayfanızı çoğaltmak buda oldukça pahalıya patlayabilir. Bunun yanı sıra gereksiz fazla üye olacağına az ve öz kişiler olması sizin açınızdan daha iyidir. Konumuza geçmeden bunu belirtelim istedik.

Dünya çapında en iyi karşılıklı beğenme sitesi olan "addmefast" sitesinden bahsedeceğiz: Uzun zamandan beri insanlara hizmet veren sistem ve en kaliteli karşılıklı beğenmeyi sağlayan ücretsiz bir servistir. İçeriğinde sadece facebook sayfa beğendirme yok birçok kategori vardır. Google+, twitter, twitter retweet, sitenize hit kazandırma, youtube videonuzu izleme sayısını artırma vb. bir çok kategorinin olduğu çok geniş kapsamlı kullanabileceğiniz ücretsiz olarak sadece üye olarak bir kaç saniye içinde beğeni toplayabileceğiniz benim açımdan gereksiz bir site. Bu tür siteleri kullanmak sadece  zaman kaybıdır ancak birçok soru ve istek doğrultusunda bu makaleyi ve kullanım yöntemini öğretmeye çalışacağım. Gereksiz olmasının nedeni ise, Her genel olarak % 70 civarı fake hesaplarla üyelik olunarak facebook sayfasını veya diğer sosyal ağ hesaplarını ekleyerek karşılıklı beğeni toplama işine girişiyorlar. Bunu yapmalarının nedeni orjinal facebook profili ile yapılmış olsa binlerce sayfa beğenisi yapmış olduğunuz görüntü kirliliği olacaktır. Bu yüzden zaten sizde fake bir hesapla beğeni toplayacaksınız ve ne demek istediğimi daha ne şekilde anlayacaksınız. Kesinlikle  sayfalarınızın sayısı aldığınız kredi nisbetinde çoğalmakta ama robot misali herhangi bir paylaşımınızı kimse göremediğinden paylaşımlarınızda ne beğenme olacak nede paylaşım ancak sadece 20 bin 30 bin kişilik sayfam var hesabı yapacaksanız şimdi anlatıma geçiyorum.


ücretsiz facebook sayfa beğendirme için yapılması gereken hususlar


İlk olarak yandaki bağlantıya giriş yapın site adresi >> "http://addmefast.com/login" Site ingilizcedir ancak kullandığınız tarayıcınız otomatik olarak dil çevirisi yapıyorsa rahatlıkla üye olabilirsiniz sağ alt ksıım da sarı bir banner göreceksiniz ona tıklayarak ücretsiz olarak üyeliğinizi gerçekleştirin fakat gerçek e-posta adresi kullanın doğrulama kodu isteyebilir.  Ve üye olan herkese 100 kredi vermektedir.

Üyelik işlemleri tamamlandıktan sonra mail adresi ve şifrenizle siteye girişinizi yapın ve sonrasında ücretsiz olarak facebook sayfa beğendirme yapabilmeniz için aşağıdaki adımları uygulayın.

Facebook Sayfa Beğendirme Resimli Anlatım


1. Adım:

facebook

2. Adım

facebook

Yapılması gerekenler sadece bu kadar bundan sonra sol bölümdeki sekmelerden artık  ne yapmak isterseniz o bölümden kredilerinizi kazanabilirsiniz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Evet panel ve otolike çekimlerle 100000 beğeni olsa neye yarar bir paylaşım yaaprsın görüntülenme yani erişim sayısı 10 15 i geçmez beğeni gelmez yorum olmaz kuru görüntüden başka bir şey olmaz facebook reklamı desen pahalı geliyor sizin vermiş olduğunuz sistemi deneyeceğim teşekkürler.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.