-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » YouTube'dan Para Kazanmak

ads
ads

Youtube'dan Nasıl para Kazanılır?

YouTube'dan Para Kazanmak
İnternet ortamında oldukça iyi gelirler elde edebilirsiniz. Bunun için herhangi bir siteniz olmasına gerek olmadan Google'ın hizmeti olan Youtube videolarından para kazanmak gibi. Birçok kişi yüklediği videolardan milyon dolarlar kazanabilmektedir ancak video'nun ilgi çekici olması ve milyonlarca kişi tarafından izlenilmesi şart. 


Bu konuda Youtube ile nasıl para kazanacaksınız onu açıklayacağız.


İlk yapmanız gereken bir gmail hesabı açarak youtubede aktif hale gelin. Sonrasında kanalınızı oluşturun ve video yükle bölümünden kendinize ait olan izlenme kapasitesi yüksek olacak videoları yükleyin. Ben ayarları videolu olarak anlatacağım.


Ben videoda kısa ve öz şekilde ayarları gösterdim oldukça basit sadece kendinize ait videonuz olması yeterli


YouTube'dan Para Kazanmak Video İzle


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.