-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » Parmaklar ile Kendinizi Analiz Edin

ads
ads

El biçiminiz ile kendinizi tanıyabilirsiniz.


Her insanın elleri ve parmakları aynı biçimde olmayabilir. Bundan dolayı bazı bilim adamları el parmakları ile insan analizi yapıyorlar. hastalık, kanser ve bunun gibi belirtileri de ön plana çıkarıyorlar.

1. Ellerini dik şekilde havaya kaldırarak parmaklarınıza bakın yüzük parmağı işaret parmagından uzun ise riskli olarak görülmüştür. Ancak yüzük parmağı işaret parmağından kısa ise risk yok denilebilir. Bu yüzden yüzük ve işaret parmağı kanser riski olup olmadığı hakkında kişiye bilgiler veriyor.

2. Ellerinizi dışa dönük şekilde kaldırın ve işaret parmağınız yüzük parmağınızdan uzun mu kısa mı? Yüzük parmağınız eğer işaret parmağınızdan uzun görünüyorsa bu riskli durumdur.


Parmaklar ile Kendinizi Analiz Edin


3. Orta parmağınız uzunsa müzik kabiliyetinizin yüksek olduğunun göstergesidir.

4. Yüzük parmağınız normalinden daha uzunsa bu tip kişiler, koşu, futbol, basketbol gibi spor dallarında başarılı olabilir.

4. Yüzük parmağınız işaret parmağınızdan kısa ise, genel olarak bayanlarda görülen durumdur. Konuşma ve ikna kalbiliyeti yüksek derecede olur. Korkuları olmakla beraber, duygusal yapısı ile içe dönük kişi olur. Ev işlerinde, yöneticilikte ve sağlık alanlarında başarılı kimselerden olur.

5. İngilterede yapılmış olan bir araştırmada  sağ el yüzük parmağının işaret parmağından baya bir uzun olması, prostat kanserine yakalanma riskinin çok yüksek olduğunu göstermektedir anlamında açıklamalar yapılmıştır.

Tedirgin olmaya gerek, her insanın parmakları farklıdır uzun ve ya kısa olabilir bu belirtiler kesin ve net şekilde tabiki insanı yansıtacağını düşünmüyorum ve kanser riski olma olasılığıda düşük seviyede olabilir.


Bir önceki sağlık konumuz >>  Sivilce Nasıl Geçer?

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.