-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Komodin Seçimi Nasıl Olmalıdır?

ads
ads
Mobilyalarımızın en vazgeçilmez olanları yatak odası takımlarıdır. Yoğun hayat tempomuzda en çok yatak odamızda vakit geçiririz. Genel olarak uyku alanı olarak kullansak da yatak odasının düzenli, ferah ve temiz olması bizler için önemlidir.  Yatak odası takımlarının gardırop, yatak ve komodin üçlüsünden oluşur.

Komodin Seçimi Nasıl Olmalıdır?
Komodin hepimizin bildiği gibi genel olarak yatağın yanında duran çekmeceli mobilyadır. Komodin küçük yapısı nedeniyle tercih edilmektedir. Ayrıca tamamlayıcı parça olarak dizayn edilen komodinler işlevseldir. Modern ve yenilikçi mobilya tarzı komodin için de birçok yenilik getirmektedir. Daha önce tamamlayıcı parça olarak üretilen komodinler artık yatak odasına renk vermesi için farklı renklerde ve şekillerde üretilmektedir. Önceki yıllarda komodin gardırop ve yatak bazasının renginde ve modeline tasarlanırken artık yatak odasına farklı bir hava vermek için de kullanılmaktadır.

Komodin ihtiyaca göre büyük boy, orta boy veya küçük boy olarak satışa sunulmaktadır. Büyük boylar 3 çekmeceli, orta boylar 2 çekmeceli, küçük boylar ise tek çekmeceli ve ufak boşluklu olarak üretilmektedir. Komodin kişisel eşyaları saklamak için ideal bir alandır. Genellikle iç çamaşırlarının, çorapların ve saatlerin yerleştirilmesi için tercih edilmektedir. Bu tarz eşyaları gardırobunda saklayan kişiler ise komodinlere kolay ulaşmak isteyebileceği değerli evraklarını ya da kolay ulaşmak istedikleri eşyalarını yerleştirmektedirler. Başucunda durmasından kaynaklı olarak özel kişisel eşyaların komodinde saklanması çoğu bireye güven vermektedir.

Komodin alt yapıları, çekmece yapıları farklılık gösterebilir ancak üst yapı her zaman aynıdır. Düz yapısı sayesinde çok amaçlı olarak kullanılabilirler. Komodin ve gece lambası ayrılmaz birer ikilidir. Başucumuzda komodinin üstünde duran gece lambası hayatımızı kolaylaştırmaktadır.  Uykuya dalarken veya uykudan uyanınca kullanılan gece lambası çoğu birey tarafından kullanılmaktadır. Gece lambaları genel olarak çoğu kişinin komodinin üzerine yerleştirilmektedir. Ayrıca komodin kitaplara ve parfümlere de ev sahipliği yapmaktadır. Yatağınızın yanı başında bulunan komodini birçok farklı şekilde kullanmanız mümkündür.

Ev dekorasyonu için ihtiyacınız olan tüm ürünleri rahatlıkla bulabileceğiniz Evidea.com, farklı ve değişik tasarımlardaki komodin seçeneklerini de müşterilerine sunmaktadır. Siz de Evidea sitesini ziyaret ederek istediğiniz ürüne pratik bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Komodin: http://www.evidea.com/komodinler/c/817

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.