-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Sızma Zeytinyağı Sadece Gıda Değil Bir Sağlık İksiridir

ads
ads
Zeytin meyvesi içerisinde bulundurduğu fenolik bileşikler sayesinde sıkma sonrasında zeytinyağı ürününe dönüştürüldüğünde, tam bir sağlık deposu oluşmaktadır. Aynı zamanda zengin bir antioksidan kaynağı olduğundan, tüm bu özelliklerini koruyabilmek için yapılan üretimlerde soğuk sıkım ile sızma yağ elde edilmesi gereklidir. Sonuç olarak sağlanan sızma zeytinyağı kullanım için en sağlıklı ve lezzetli tercihlerden birisi olmaktadır.

zeytin yağı


Özellikle fabrikasyon yağ ürünlerinde ortaya çıkan asidik ve ağır tadı sevmeyen kişiler için sızma zeytinyağı, çok daha doğal ve keyifli bir lezzet oluşturmaktadır. Bu nedenle soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağı istenen avantajların elde edilmesi için en doğru tercihtir. Bu tercih sayesinde sağlığınızı koruyacak salatalar, mezeler ve yemekler elde edebilirsiniz.

Eğer herhangi bir marka üzerinden temin ettiğiniz ürün konusunda sızma zeytinyağı nasıl anlaşılır sorusunun cevabını arıyorsanız, asitlik oranının yüzde 3 altında olması gereklidir. En ideal oran ise yüzde 1 asit oranı ile üretilmiş ve doğal sızım sayesinde elde edilmiş türden  yağlardır. Bu yağlar renk, koku ve tat kokusunda da kendini net şekilde belli edecektir.

Yemeklerin Tadına Vardıran Sızma Zeytinyağı

Yemek tariflerinizi sızma zeytinyağı ile hazırladığınızda, yemeğin tadına çok daha keyifli bir şekilde varabilirsiniz. Çünkü bu ürün gerçek tadı ve asidik özelliği ile sebzelerin ve et gibi gıdaların özelliğini ortaya çıkararak, vitamin ve mineral yapısını daha net şekilde vücuda sağlayacaktır.
İstediğiniz kaliteli sızma zeytinyağı konusunda Türkiye'nin önemli markalarından biri olan Sahrap Soysal markasını tercih edebilirsiniz. Bu marka Akhisar'ın lezzetli zeytinlerini en kısa ve hızlı sürede doğal olarak yağa dönüştürürken, 26 derece üstüne çıkmayan sıcaklıkta soğuk sıkım tekniği kullanılır. Bu sayede sızma zeytinyağı faydaları daha güçlü şekilde elde edilebilir.

Sızma Zeytinyağı Sadece Gıda Değil Bir Sağlık İksiridir


Sahrap Soysal markası zeytinyağı fiyatları için ideal bir rakam oluşturur ve bu ürünleri tekli veya paket halinde temin edebilirsiniz. %100 doğal olan bu sızma zeytinyağlarıyla barbunya, fasulye, kereviz, bamya, kabak vb. lezzetli sebze yemekleri ve sağlıklı kızartmalar yapabilirsiniz. Ayrıca tadı damağınızda kalacak et yemeklerinde de çekinmeden bu yağları kullanabilirsiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.