-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » Yeni Android Emülatör Programı - LD Player Özellikleri

ads
ads

Ld Player Nedir?

Herhangi bir android oyunun bilgisayara yüklenerek, bilgisayardan oynanmasının ne kadar büyük bir keyif verdiğini birçok kişi bilmektedir. Küçük ekrandan oyun oynamak yerine çok daha prosofyonel şekilde büyük ekran, klavye ve mause kullanılarak oyunun oynanması verimin artmasına neden olacaktır. Günümüzde mobil oyunlara olan ilginin her geçen gün arttığı düşünüldüğün de oyunların bilgisayardan oynanmak istenmesi de olağan karşılanmaktadır. Mobil oyunlar oldukça zevkli ve muazzam grafiklere sahiptir. Mobil oyunların her geçen gün artan kaliteleri birçok kişinin ilgisini çekmektedir. ld player uygulaması android içerikli bir oyunun bilgisayarda sıkıntısız şekilde oynanmasına olanak sağlamaktadır.

Ld Player Neden Kullanılır?

Binlerce kişinin severek kullandığı uygulamanın birçok avantajı söz konusudur. Android işletim sisteminde yer alan oyunların yüksek performans ile oynanmasına olanak sağlamaktadır. Program aracılığıyla indirilen oyunlarda ki grafikler oldukça başarılıdır, bunun yanı sıra oyun sırasında bir sorunla karşılaşılma olasılığı minimum seviyededir. Ücretsiz bir program olması tercih edilmesinde önemli bir rol oynamaktadır. Android işletim sisteminde bulunan oyunların kolaylıkla indirilerek masaüstü bilgisayarda oynanabilmesi için gerekli bir programdır.

Yeni Android Emülatör Programı - LD Player Özellikleri

Ld Player Özellikleri

Adı ve içeriği değiştirilen MOMO App Player şuan ld player olarak güncellenmiştir. Eski versiyonuna oranla çok daha iyi ve kaliteli olan bir android emülatördür. Adı ile birlikte içeriği değişmemesine karşın program üzerinde iyileştirmeler yapılmıştır. Oyunlarda herhangi bir kasma yaşanmaması adına önlemler alınarak kullanıcılarına hizmet sunmaktadır. Bu tarz birçok program olmasına karşın ld player oyunlar sorunsuz çalışma özelliğine sahip olduğu için çokça sevilmektedir. Uygulamanın bilgisayar indirilmesi ardından kurulumunun yapılması gereklidir.

Kurulum sırasında istenilen bilgisayar android kimliği oluşturmak için gereklidir. Oyunların sorunsuz bir şekilde bilgisayara indirilmesi ve en önemlisi akıcı olarak oynanması için gereklidir. Sizde bu emülatörün ayrıcalıklarından faydalanmak için anında programı indirerek kurulumunu yapabilir, oyun oynamanın tadını çıkarabilirsiniz.

Kaynak:  Ld Player indir - https://indirgeek.com/ld-player/

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.