-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Bonzai içeni anlamak için ne yapmalı?

ads
ads
İlk olarak bonzai nedir? onun tanımını kısaca yapalım tüm yazılarımızda dile getirmiştik ancak kısaca özet geçelim.

Bonzai bir çok sentetik uyuşturucunun ünlü ve heryerde söylenen halidir. Yani bu sentetik zehirler, jamaica, karabatak, bonzai gold, jamaica  gold, siyah paket, turuncu paket tarzında verilen bazı bitkilerin üstüne sıkılarak veya kimyasalllarla karıştırılarak elde edilen öldürücü zehidir.

Bir kişinin bonzai içtiğini anlamak aslında o kadar kolay olmayacaktır. Ancak bazı belirtileri sıralayaralım. Çünkü bonzainin etkisi 3  - 5 bilemediniz 15 dakika sürer o yüzden kişide belirtileri o görmek için içtiğinde yanında olmanız lazım.

* Gözlerde kızarıklık
* Uykulu gibi hal
* Çok sakin davranışlar
* Peltekliyrek konuşmak
* Susama
* Açıkma
* Sessizlik
* Çok konuşma
* Aşırı hareketlilik vs.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.