-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Urfalıyam Ezelden Dizisi Kanal D

ads
ads

Urfalıyam Ezelden Dizisi Kanal D
Urfalıyam Ezelden dizisi 2.bölüm , Urfalıyam Ezelden son bölümü

Kanal D ekranlarının yeni dizi olan  Urfalıyam ezelden 2. bölümünün fragmanı yayınlandı.  Yeni dizi ilk bölümüyle seyirciyi ekrana kitledi. Kanal D televizyonunda yayınlanan  dizinin ilk bölümü heyecanla izlendi ve 2. bölüm  fragmanı izleyici tarafından merakla bekleniyordu.  Dün yayınlanan 2. bölümü fragmanını Kanal D televizyonun resmi sitesinden izleyebilirsiniz. 

Urfalıyam Ezelden Filminin Konusu:


Urfa ilinde yaşayan ailenin İstanbul'a göç etmesini konu almaktadır. Halil düğün sırasında silah ile vurulur. Abisinin ölümünden sonra Cemal selva (yengesi) ile evlenir. Fakat yengesi hamiledir. 

Urfalıyam ezelden dizinin oyuncu kadrosunda:


"Bülent İnal (Cemal Bozoğlu rolünde), Settar Tanrıöğen (Memed Bozoğlu rolünde), Dolunay Soysert (Selva rolünde), Öykü Gürman ve Meral Çetinkaya"

Bölüm fragmanları izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz

http://www.kanald.com.tr/urfaliyamezelden

Bir önceki dizi tanıtımı >> Sil Baştan Dizisi (Star Tv)

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.