-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Sil Baştan Dizisi (Star Tv)

ads
ads

Sil Baştan Son Bölüm

Star tv'nin Dizisi olan sil baştanın 3. bölümü ekranlara geldi. Sil baştan dizisinde neler oldu ve neler yaşandı devamı haberin devamında okuyabilirsiniz.

Sil Baştan Dizisinin son bölüm özeti:

Okula yeni gelen 8 kişi vardır. Ancak bunun için seviye tespit sınavı yapılacaktır. Bu sınavı geçmek için oktay ile kadrinin farklı planları bulunmaktadır.  Maya ile Mete oldukça samimi sohbetler sergilerler fakat bu durumu yanlış algılayan evrim, meteyi kıskandırma girişiminde bulunarak tunç isminde kişiyle çıktıklarını beyan eder. Ancak tunç bu durumun ciddiye alır ve olaylardan hiç haberi yoktur. 

Yeldanın hastalığının çok ileri seviyeye geldiğini annesi ile görüştükten sonra son bir kez annesini görebilmek için okuldan kaçma girişiminde bulunur. Kaç planına yakın arkadaşlarıda yardım edecektir. 


Sil Baştan Dizisi (Star Tv)


Sil baştan 3. bölüm izle


Sil baştan dizisini kaçıranlar için 3. bölümü Star tv'dan izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın.

http://www.startv.com.tr/dizi/sil-bastan/bolumler/sayfa/1/sil-bastan-3-bolum

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.