-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Web Tasarımda Doğru Adres

ads
ads
Genel olarak artık en kuvvetli gelir kaynaklarından birisi internet siteleridir. Çünkü insanlar artık aradıkları bilgilere kolayca ulaşabilmek adına ilk olarak internet sitelerini tercih eder. Dolayısı ile kaliteli bir internet sitesinin sağladığı gelir oldukça fazladır. Fakat pek çok site sahibi daha ilk adımda hata yapmaktadır. Çünkü web tasarıma gerektiği kadar önem vermemektedir.

Web Tasarımda Doğru Adres

Web tasarım işlemlerini düzgün bir şekilde yapmayan site sahipleri ileride çok büyük sıkıntılar ile karşılaşır. Örneğin bir oyun sitesi açtınız fakat logonuzdan tutunda kategorilerinize kadar pek çok kısımda çeşitli eksiklikler var. Bu eksiklikler insanların gözüne takılacaktır. Daha sonrasında ise psikolojik olarak insanlar siteye girmekten vazgeçecektir. Çünkü ilk görünüm her zaman önemlidir.


Webtasarım konusunda en kaliteli hizmeti veren firmaları bulmanız mümkün sizi bu tür sorunlardan kurtaracak ve çok daha hızlı bir şekilde gelişmenizde sizlere yardımcı olacaktır. Sitenizin tasarımı kaliteli olduğunda gelen kullanıcı sitenizde kalmayı tercih edecektir. Daha sonrasında yüklediğiniz etkili içerikler sayesinde de bu sorunlar ile bir daha karşılaşmadan çok hızlı bir şekilde gelişebileceksiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.