-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads

28 Ağustos 2018

En İyi 5 Akıllı Telefon

Akıllı telefonların hepsinin birbirinden farklı özellikleri var. Fakat bazı akıllı telefonlar diğerlerinden daha fazla ilgi görüyor ve bu durumda onları en iyiler arasına sokuyor. Şimdi kısaca en iyi 5 akıllı telefona değinelim.



En İyi 5 Akıllı Telefon


1-Iphone 5S:Apple kalitesinden çokta bahsetmeye gerek yok. Tasarımı, yüksek çözünürlüğü ve kolay kullanımı ile Iphone 5S en iyiler arasına girmeyi başarıyor.

2-Samsung Galaxy 5S:Samsung’un amirali olarak bilinen telefon, suya karşı olan dayanıklılığı ve pek çok özelliği ile en iyiler arasına giriyor.

3-LG G Pro 2: 5,9 inçlik IPS ekran, yüksek kamera çözünürlüğü ve dayanıklılığı ile LG G Pro 2’de listemizde yer alıyor.

4-HTC Desire 816: HTC One’dan sonra Desire serileri de oldukça beğenildi. BoomSound özelliğine ek olarak 13 MP kamera ve 5,5 inçlik ekran HTC Desire 816’yıda bu listeye soktu.


5-Xperia Z2: 1920x1080 yüksek ekran çözünürlüğü, 3GB RAM’i ve 5.2 inçlik ekranı ile Xperia Z2 kullanıcılarından büyük beğeni alıyor. Bu durumda onu bu listeye dahil ediyor.

Bir önceki En5 konumuz "En İyi 5 Android Uygulaması"

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.