-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » En İyi 5 Akıllı Telefon

ads
ads
Akıllı telefonların hepsinin birbirinden farklı özellikleri var. Fakat bazı akıllı telefonlar diğerlerinden daha fazla ilgi görüyor ve bu durumda onları en iyiler arasına sokuyor. Şimdi kısaca en iyi 5 akıllı telefona değinelim.



En İyi 5 Akıllı Telefon


1-Iphone 5S:Apple kalitesinden çokta bahsetmeye gerek yok. Tasarımı, yüksek çözünürlüğü ve kolay kullanımı ile Iphone 5S en iyiler arasına girmeyi başarıyor.

2-Samsung Galaxy 5S:Samsung’un amirali olarak bilinen telefon, suya karşı olan dayanıklılığı ve pek çok özelliği ile en iyiler arasına giriyor.

3-LG G Pro 2: 5,9 inçlik IPS ekran, yüksek kamera çözünürlüğü ve dayanıklılığı ile LG G Pro 2’de listemizde yer alıyor.

4-HTC Desire 816: HTC One’dan sonra Desire serileri de oldukça beğenildi. BoomSound özelliğine ek olarak 13 MP kamera ve 5,5 inçlik ekran HTC Desire 816’yıda bu listeye soktu.


5-Xperia Z2: 1920x1080 yüksek ekran çözünürlüğü, 3GB RAM’i ve 5.2 inçlik ekranı ile Xperia Z2 kullanıcılarından büyük beğeni alıyor. Bu durumda onu bu listeye dahil ediyor.

Bir önceki En5 konumuz "En İyi 5 Android Uygulaması"

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.