-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » » » En İyi 5 Android Uygulaması

ads
ads
Akıllı telefonlar hayatımıza girdiğinden beri birde üstüne uygulamalar eklendi. Uygulamalar aslına bakarsak hayatımızı kolaylaştırmada bizlere oldukça yardımcı oldu. Şimdi sizlere hayatımızı kolaylaştıran en iyi 5 uygulama hakkında bilgiler vereceğiz.

En İyi 5 Android Uygulaması


1-WhatsApp Messenger: İnternetiniz olduğu sürece ve diğer arkadaşınızda WhatsApp Messenger kullandığı sürece ücretsiz olarak arkadaşınızla mesajlaşabilir, resim ya da dosya gönderebilirsiniz.

2-Google Chrome: Dünyada en çok kullanılan internet browserları arasında ismini zirveye yazdıran Google Chrome, akıllı telefonlarınızda da en güzel ve rahat bir şekilde internette sörf yapmanıza olanak veriyor.

3-Facebook: Hayatımızı artık sosyal paylaşım platformlarına taşıdık ve bu platformların başında Facebook geliyor. Facebook’a cep telefonunuzdan bağlanmak ve arkadaşlarınıza mesaj gönderip, paylaşımlarda bulunmak için Facebook’un uygulamasını indirmenizde fayda olacaktır.

4-Angry Birds: Kızgın kuşlar hayatımıza girdiğinden beri boş vakitlerimiz çok daha eğlenceli geçiyor. Akıllı telefonunuza bu uygulamayı indirerek çok güzel vakit geçireceğiniz oyunları oynayabilirsiniz.


5-Canlı TV: Cep telefonunuzdan ya da tabletinizden internet veya 3g bağlantınızla ücretsiz televizyon izlemek için oldukça güzel bir uygulamadır.

Bir önceki En5 konumuzda "En Güzel 5 Türk Kadını" isimli içerik hazırladık. Okumak isterseniz ilgili bağlantıdan yazımıza gidebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.