-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Gurme Kokular 1. Sınıf Kalite.

ads
ads
Not:  Oud  Hindi  1.  kalite.  ortalama  30  -  40  senelik   ağaçtan elde edilmiştir.   Gül  yağı  1.  kalite..   Misk     % 100  saf  kara misk ceylan miski deer musk,  Beyaz misk vardır ancak  hakikisi  diye bir  şey yoktur.  Yani   hakiki  olarak yok.  Sentetiktir.  Gerçek misk  simsiyah olur..  Örnek resim  aşağıda..  Lavanta 

yağı  hakiki  kara kazan damıtma..  Zambak,   Paçuli - Tefarik,  Sandal,  Yasemin,  kadife  çiçeği,  Vetiver, vs vs.....     Tüm   isteikleriniz  için  tedarik ederiz..    Naturel  - Doğal   ve     istediğiniz herhangi bir esans  koku  istekleriniz için bana  ulaşabilirsiniz.  ibo.firat@gmail.com  

Misk:    https://www.ibrahimfirat.net/2018/01/misk-nedir-ve-faydalari-hakkinda.html

Amber:  https://www.ibrahimfirat.net/2018/10/amber-nedir-ve-faydalari-hakkinda-genis-bilgi.html 

Öd  -  Oud :  https://www.ibrahimfirat.net/2017/01/ud-oud-esans.html


Gül Yağı: https://www.ibrahimfirat.net/2019/09/gul-yag-saf-gul-yag.html

Kokular insan için vazgeçilmezdir. Herkesin sevdiği beğendiği  kookular vardır. Bunların en başında  gül  yağı gelir.  Oud kokuların kralıdır.  En pahalı ve  en iyi kokular arasında yer alır.  Misk,  Tefarik,   Oud, gül yağı, Lavanta  yağı  (bitkisel değil  orjinal damıtma yöntemi ile elde edilen lavanta yağı 1. sınıf)

Gül yağı oldukça güzel hemen hemen herkesin  beğendiği hayır diyemeyeceği bir kokudur bir o kadar da değerlidir. 4 ton  gül  yapraklarından sadece bir  litre yağ edilmekte ve bu sebeple  oldukça değerlidir.  Kokusu güzel olduğu gibi şifa vesilesidir.  İnsanı  rahatlatır. Cilt hastalıklarında kullanılır.  Uyku sorunu olanlara  tavsiye edilir


oud
Birinci kalite   her yerde bulamayacağınız  oldukça  eski ağaçlardan elde edilen  çok kalıcı  bir yağdır.  % 100 saf olan  oud yani öd ağacı  yağı  pahalı olmasına  rağmen bir ml dahi  uzun süre  kullanmanıza yeter.  


lavanta

Lavanta   yağıda  tıpkı  gül  yağı  gibi  damıtma yöntemi ile Kara Kazan ile  en iyi  şekilde damıtılmıştır. Bunun fiyatı oldukça  uygundur.  Lavanta   sağlık açısından oldukça  faydalıdır.

özel seri

Yukarıdaki resimde görmüş olduğunuz  3 ml şişede özel seri olarak  karışımlı kokudur.  Gül kokusu  baskın  yarı naturel    kokudur.  Fiyatı  uygundur. İçinde  Saf   gül  yağı,  Lavanta  vs....  Bulunmaktadır. Kokunun kaliteli olmasının  nedeni içinde  kayda değer  saf   gül  yağı vb.  karışımlar bulunmasındandır. Oldukça  güzel kokudur.  


Misk

Ülkemizde bulabileceğiniz en kaliteli  %100  Misk oranı ile kara misk yani en değerli misk ceylan miskidir.  Fiyat odukça  pahalıdır. Ancak iğne ucu kadar sürmeniz yeterli zaten  kapağını açar açmaz heryer misk kokar.Keskin bir kokuya sahiptir..


gül

gül

Gül kokuların anasıdır. Gül  yağı gülün özüdür.  Çok güzel bir kokuya sahip  % 100 saf  Isparta Gül yağı. Gül  yağı hakkında pek fazla bir şey yazmak istemiyorum.  Kullananlar bilir zaten.  Aşağıdaki  videda anlatılmıştır. İzleyebilirsiniz.






Bunun yanı sıra naturel kokular mevcuttur. Yasemin, Zambak, Vetiver, Oud, Misk, Sandal, Gül-oud vs...  İletişim bölümünden bize  ulaşabilirsiniz.  Ayrıca  ilgili sitedende  sipariş verebilirsiniz. 

https://urun.n11.com/bitkisel-yag/gul-yagi-isparta-1-kalite-100-saf-gul-yagi-orjinal-urun-P380790371

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.