-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Edu Ve Gov Backlink Siteleri - Yüksek Pagerank'lı Liste

ads
ads
Edu ve Gov sitelerinin   google  gözünde değerini  bir çoğunuz biliyordur   google'nin en sevdiği sitelerdir  edu ve gov siteleri haliyle oldukça  yüksek pagerank değerlerine sahiptir    bu siteler  webmasterler için backlink'in önemi    herkes tarafından bilinir  hem daha çabuk indexlenme   belirli kelimelerde yükselme  pagerank değerini artırma  vs.


Seo açısından da  olumlu sonuçlar elde etmemizi sağlayacaktır  her ne kadar     webmasterlerin bir kaçı    pagerank'ın bir öneminin kalmadığını söylese de  ( doğruluk payı kesinlikle vardır ) bana görede  artık pek  fazla yani eskiye göre   fazlaca bir öneminin kalmadığını bildirmek isterim ama bu tabi şahsi görüsüm izlenimlerim ve tecrübelerim bir çok insanda şu zamanda  aynı görşteler.. Googlenin   en başından beri     en önem verdiği kriter özgünlük  bir sitenin özgün içerikler ile donatılmasına çok iyi gözle bakıyor ve en üst sıralara kopyala yapıstır tarzı sitelere  değer vermediği  gibi özgün siteleride    yükseklerde tutuyor  ve  google gözünde  iyi bir yeriniz olmuş oluyor.

      Edu & Gov Backlink Listesi :




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.