-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Nokia Lumia 820 ve 920 için WP8 Portico güncellemesi

ads
ads
Donanım

Nokia'nın Lumia modelinin yeni nesil akıllı telefonları için Windows Phone 8 Portico güncellemesi dünya çapında dağıtılmaya başlandı. Kısa zaman önce Amerika ve Kanada'da kullanıcısıyla buluşan yeni yazılım güncellemesi, kademeli olarak dünya çapında otomatik güncelleme olarak sunulacak bunun yanı sıra Mart ayının sonuna kadar satılmış bütün Lumia 820 ve 920'nin yeni yazılım güncellemesine geçiş süreci tamamlanmış olacak..



Windows Phone 8 Portico güncellemesi ile birlikte fazla miktarda güncelleme ve farklı yenilikler sunuluyor. Mesajlaşmada  daha iyi, arttırılmış Internet Explorer deneyimi, daha iyi görüntüleme performansı ve güç yönetimi ile birlikte cevapsız çağrılara mesaj ile yanıt verme, bağlantı geçmişine göre favori WiFi kaynağına otomatik bağlantı ve daha verimli Bluetooth bağlantısı da yeni yazılım güncellemesiyle gelenler arasında yer alıyor.

Lumia 820 ve Lumia 920 serisiyle  dünya genelinde çok önemli atışlara imza atan  ve üst seviye akıllı telefon segmentine canlılık  getiren Nokia, önümüzdeki aylar için yazılım güncellemelerine devam edeceğini bildirdi.  Şirketin belli aralıklarla cihazın genel kullanım deneyimini arttıran ve yeni özellikler getiren yazılım güncellemelerini Lumia sunulması beklemektedir.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.