-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Google Plus Popup Açılır Beğeni Kutusu

ads
ads
blogger

Google +  Popup Beğeni Eklentisi

Google Plus bizlere sunulduğu zamandan itibaren SEO için  çok önemli ve faydalı bir durum halini aldı. Google+ faydalarından yer yer bahsettik.. Google Plus ile  takipçi sayınızı arttırmak ve paylaşım yaptığınız konularınız +1'lenmesi gibi uzun vadeli  katkı ve fayda sağlamaktadır. Google Plus takipçilerinizi artırmanın bir yoluda bloglarınıza  beğeni kutuları eklemek. Bugün paylaşacağımız kodumuz ise, Popup beğeni kutusu.

Kod Popup kutu ile açıldığından sitenize giren ziyaretçileri rahatsız edebilir.

Kodu eklemek için,

Blogger kumanda paneli > Yerleşim yolunu takip ederek Gadget ekle > HTML JavaScript ekle kısmından aşağıdaki kodu ekleyin.





Değişiklik yapmanız gereken yer  https://plus.google.com/112099787746717978414" kendi Google Plus numaranız ile değiştirin.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.