-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads

ads
ads

LG L70 Akıllı Telefonun Tanıtımı Yapıldı


Telefon pazarlarında önemli bir yeri olan LG L70 adlı yeni akıllı cihazını  tanıttı. Performans açısından orta seviye olarak belirlenen bu yeni akıllıda LG L70 çok uygun fiyat etiketi  ile genel bir kullanıcı kitlesine hedeflemeyi amaçlıyor. 160 $ fiyatı  ile satışa sunulması beklenen akıllı cep telefonu 1.2 GHz hızında çalışmaktadır.  çift çekirdekli işlemciden güç almakta olup . 4.5-inç büyüklüğünde 800 x 480 piksel çözünürlüğünde ekranaa yer verilmiştir.  LG L70, 1 GB RAM’e ve 4 GB dahili hafızayı bünyesinde barındıran. microSD kart slotuna da yer verilmiş. Cihazın en önemli özelliği ise  Android 4.4 KitKat işletim sistemini kullanmakta olmasıdır.



LG L70



5 MP çözünürlükte arka kısım  kameraya yer verilmiş  LG L70′in Nisan 2014 ayında ülke pazarlarında satışa sunulacağı beklenmektedir. 2.100mAh büyüklükte bataryaya yer verilmiş olan cihaz cazip fiyatı ile büyük kullanıcı kitlesine ulaşmayı hedefliyor.

Bir önceki yazımızı okumak için >>  Samsung Galaxy S3 Slim

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. LG L70 telefonu bence yıla damgasını vuracak bir telefon çok kullanışlı ve özellikleri paha biçilemez derecede fazla inceledim,almayı düşünüyorum.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.