-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Modern Nişancı | Sniper v1.4

ads
ads

Modern Nişancı - Sniper v1.4 Android Cep Telefonu Oyunu


En güzel FPS oyunlarından biridir. Nişancılık oyunları her zaman çok tutulan özellikle erkekler tarafından çok oynanan oyunlardandır.

Bu oyunda elinizde çok iyi bir dürbünlü silah var. Bu silahla nişan alıp ateş ediyorsunuz ve hedeftekini tek atışta vurmayı başarıyorsunuz. Modern nişancı olarak tanımlanan oyunda her türlü tehlike ve suikaste kurban gitme ihtimaliniz var. 



Modern Nişancı | Sniper v1.4


Oyunun en güzel yönlerinden biri bir tabur askeri yok etmeniz için sizi bekleyen onlarca asker göreceksiniz. Tabi iyi bir nişancıysanız. Atıcılığınızı, becerilerinizi bu oyun ile gösterebilirsiniz. Oldukça eğlenceli olan ve çok sevilen oyunlardandır.

Android 2.1 ve üzeri cihazlarınızda çalıştırabilirsiniz. 10.4 MB, Dil desteği ise İngilizce'dir. Bu oyunu ücretsiz olarak Google Play Store üzerinden indirebilri veya alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xs.armysniper&hl=tr

Bir önceki android oyunu >>  
Shadow Fight 2 v1.9.1

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Bu oyunun tüm serilerini oynamış biri olarak söylüyorum süper arkayada gerilim müziği attınmı tadından yenmez :)

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.