-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Maltepe Askeri Lisesi’nde ikinci perde

ads
ads
Fantastik bir savaş dizisi olan Game of Thrones’u öğrencilerine izlettiği için öğretmen subaylara soruşturma açılmasıyla başlayan Maltepe Askeri Lisesi’ndeki tuhaf skandal genişliyor. Öğretmenleri aleyhine ifade vermedikleri için lise yönetimi tarafından mobbing’e uğradıklarını söyleyen öğrencilerin şikâyeti üzerine yöneticiler ifade verecek.

İZMİR Maltepe Askeri Lisesi 47’nci dönem 1000’inci devre öğrencileri geçen ay yapılan mezuniyet töreniyle bu öğrenciler Harp Okulu’na girmeye hak kazandı. Fakat ilginç bir durum vardı. Aralarında her yıl dönem birincisi olan bir öğrencinin de olduğu 21 öğrenci ya okuldan atıldı ya da ayrıldı.

SİBEL KEKİLLİ DE OYNUYOR Devamı >>

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.