-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » 2012 Yüksek Lisans Harçları Kaldırıldı Mı?

ads
ads

Yüksek lisans haçları kaldırıdı mı? kaldırılmadı mı? Detayları ile Bilgiler

Öğrenim görenleri  mutlu eden  harç ücretlerinin kaldırılması gecen zaman içerisinde  medya  tarafından  yapılmıştı. Ama merak edilen bir kaç nokta var. Bunlardan biri de yüksek lisans öğretimi gören öğrenciler için geçerli olacak mı harçların kaldırılması. Geçtiğimiz gün Bakanlar Kurulu, harçların 1. Öğretim ve AÖF için kaldırıldığını açıklamıştı. Yüksek Lisans öğrencileri hakkında ise bir açıklama yapılmamıştı...


MADDE 18 – (1) Lisansüstü öğrenim gören öğrenciler, önlisans ve lisans öğrencilerinin yararlandığı hizmetlerden aynı şekilde yararlanır.
Araştırma görevlilerinin öğrenim ücreti
MADDE 12 – (1) İkinci öğretimde lisansüstü öğrenim gören araştırma görevlileri katkı payı tutarında öğrenim ücreti öderler...




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.