-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » 3Ds Max Eğitim Dersleri

ads
ads
3dsmax
3Ds Max, Autodesk firması tarafından geliştirilen (ve hala geliştirilmekte olan) dünyanın en popüler ve en çok kullanılan 3D modelleme ve animasyon programıdır. Tam adı “3D Studio Max” olarak literatürde geçmektedir.

Hayal Gücünüzün sınırlarını zorlayan tasarımları hayata geçirmeniz için sonsuz imkanlar sağlayan, geleceğin tasarımcılarının programı 3ds Max’tir. Gelişmiş eklenti desteği, güçlü modelleme kabiliyeti ve nispeten kolay kullanımı ile 3 boyutlu modelleme yazılımları arasında en yaygın kullanıma sahip Progamdır..

3Ds Max Eğitim Dersleri >>     GİRİŞ İÇİN TIKLA



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Ne zamandır şu programı öğrenmeye başlıcam diyorum ancak bir türlü fırsatım olmadı çoğu zamanda üşendim. bakalım bu sefer başlıcam insallah :)

    YanıtlaSil
  2. Çok faydalı bir paylaşım, teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. 3D modelleme ve animasyon için herkes 3D Studio Max programını tavsiye ediyor. Bu konuda başka açık kaynaklı ücretsiz program yok mu? Tek bir programla bu konuda sınırla kalmak garip geliyor. Lütfen diğer 3D animasyon ve modelleme programlarını da tanıtır mısınız? Teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. 3Ds max ile ilgili bütün dökümanlara ulaşabildim sayenizde yeni yeni başlamayı düşünüyordum ve düzgün bir döküman bulamamıştım teşekkürler paylaşım için

    YanıtlaSil
  5. Arşive attım. Boş bir zamanımda izleyeceğim. Teşekkürler şimdiden yararlı bir paylaşım olmuş.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.