-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Asp.Net Eğitim Dersleri

ads
ads
asp.net
• ASP.NET bize bildiğimiz programlama dili ile kodlama imkanını verir. Örneğin .NET Framework yapısı 40’tan fazla programlama dilini desteklemektedir. C# , VB , J# dilleriyle ASP.NET sayfalarını kodlayabiliriz.

• Asp.NET teknolojisi oldukça hızlıdır, eski ASP’ye göre her seferinde sayfaların tekrar tekrar okunarak her istekte bir istek olmasını engelleyerek, daha hızlı ve daha performanslı çalışmasını sağlar.

• ASP.NET , XML, Web Servisleri, Veri tabanı etkileşimi ve email etkileşimi gibi bir çok teknoloji tarafından desteklenir ve bir çok teknolojiyi destekler.

• ASP.NET ile projeler hazırlanırken projenin dizayn tarafından bağımsız olarak rahatlıkla çalışabilirsiniz.

• ASP.NET kullanıcıları için bir çok arayüze sahiptir. Email formları, veritabanı listeleyicileri gibi bir çok komponent bulunmaktadır.

• ASP.NET Hosting Seçenekleri Asp bir ISAPI programı olup IIS e bağlıdır.Buna karsın, asp.net ise .net framework üzerinde çalışır, böylece asp.net sayfaları bu nedenle IIS dışındaki web serverları tarafından da sunulabilecektir.
• ASP.NET Hosting maliyeti Eğer dışarıdan hosting hizmeti alacaksanız biraz daha fazla para ödemeye hazırlıklı olmanız gerekiyor. Çünkü genel olarak Windows hosting daha pahalı, ki bu da normal olması gereken bir fark.
• ASP.NET kullanarak e-ticaret siteleri, haber portalları, çeşitli kurumsal uygulamalar, forum siteleri geliştirilebilir ve yönetilebilirdir.

• ASP.NET ile sadece web yazılımları değil ayrıca mobil telefonları ve PDA’lar (Palm, PocketPC’s, RIM devices, etc) içinde yazılım geliştirebilirsiniz.asp.net de mobil aletleri için WML (Wireless Markup Language) veya HTML 3.2 (Hyper Text Markup Language) veya cHTML (Compact Hyper Text Markup Language) of I-mode aletlerini destek sağlar. asp.net mobil aletin kullandığı protokolü otomatik olarak belirler ve ona göre sonucu geri döndürür...


Asp.Net Eğitim Dersleri >> GİRİŞ İÇİN TIKLA



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Teşekkürler merak saldım bakalım ne kadar ilerleyebileceğiz :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de başladım derslere. Umarım bırakmadan bilgi edinebilirim.

    YanıtlaSil
  3. Bende merak salmıştım geçen sene kitaplarını hatta eğitim setlerini almıştım ama php gibi sarmadı nedense:)

    YanıtlaSil
  4. Asp'ye başlamak ne zamandır aklımdaydı. Hadi bakalım bu konu benim asp'ye girişim olsun :)

    YanıtlaSil
  5. Asp dersleri için teşekkürler.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.