-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » iPhone 5'in Çıkış Tarihi

ads
ads

Apple'ın merakla beklenen yeni nesil akıllı telefonu iPhone 5 yada yeni iPhone'un ne zaman piyasaya sürüleceği merak konusu ama Verizon Wireless'ın bu konuda bir fikri olabilir...


Yeni iPhone'un piyasaya sürülmesiyle ilgili iddialar ve dedikoduların ardı arkası kesilmiyor. İnternette yoğun bir şekilde 12 Eylül tarihinde duyurulacağı söylentileri dolaşırken, son olarak Verizon Wireless adlı operatörün 21 Eylül ile 30 Eylül arasında hiçbir çalışanının izin alamayacağını açıklamasıyla tartışmalar yeniden alevlendi...

Verizon Wireless'ın izinleri iptal etmesinin arkasında 12 Eylül'de duyurularak ön siparişe açılması beklenen iPhone 5'in 21 Eylül tarihinde satışa sunulacağının yattığı düşünülüyor.
Firma bu süreçte çalışanlarını iş yerinde tutarak, yaşanacak yoğun talebe karşılık verebilmeyi hedefliyor olabilir. Eğer bu iddialar doğruysa, iPhone 5 için elimzide şöyle bir takvim oluştu demektir.
- Duyuru ve tanıtım: 12 Eylül 2012
- Ön siparişlerin başlangıcı: 12 Eylül 2012
- Yeni iPhone'un satışına başlanması: 21 Eylül 2012 ..

Kaynak:  http://shiftdelete.net/iphone-5in-cikis-tarihi-dedikodulari-39346.html

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. iphone 5 den cok buyuk beklentilerin oldugu soyleniyor iphone 4s beklentileden dusuk kaldi ve piyasada donen yansimali ekran ozelligi ve bir cok ozelliginde 4s de beklediler ama olmadi. apple'in samsung'la aralarinda ciddi patent krizi var bu aralar. bakalim ne olucak

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.