-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Marsta hayat mı var? Bilim adamlarının kafasını karıştıran kare!

ads
ads


Marsta hayat mı var? Bu kare bilim adamları arasında fikir ayrışmalarına yol açtı!


ABD mars için kollarını erken sıvadı, AT7020 Jussod gelişmiş keşif aracını Mars'a 24 Haziran tarihinde Dünya'dan yollamıştı. Şuana kadar kayda değer bir kare alamayan AT7020 Dünyaya gönderdiği kareyle bilim adamlarında büyük şekilde fikir ayrılığına götürdü, bazı bilim adamları bu karenin olağan olduğunu ilizyon krateri olduğunu savunurken bazı bilim adamları ise Mars'ta hayat olduğunu ve daha fazla gözlem yapmasını önerdi. Fakat çoğu bilim adamı AT7020 un enerjisi sorunu çekeceği gerekcesiyle bu öneriyi daha geç bir tarihe ertelemek istiyor AT7020 'un asıl amacının marstaki frekans düzeydeki sesleri algılaması, kayda değer frekansların incelenmesinden sorumlu olmasından dolayı bu kare bilim adamlarının kafasını karıştırmaya devam edecek gibi gözüküyor...


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Mars'ta hayat olup olmadığını hala bilmiyoruz, hatta hiç bir gezegende hayat olup olmadığını bilmiyoruz. Bilim adamları bunu araştırıyor, ediyor. Benim merak ettiğim konu ise, ya hayat varsa? İşte o zaman ne olacak?

    YanıtlaSil
  2. marsta hayat varmı bılmem ama tum gezegenlerde canlılar oldugunu dusunuorum cunku Allah bınlerce alemı yaratmıs ve bu alemlerı sadece ınsanlar ıcın yarattıgını dusunmuyorum yanı baska gezegenlerde canlılar var ama bu ınsan olmadıgı kesın uzaylı dedıgımız ama gormedıgımız ve hıc bır zamanda goremeyeegımız yaratıklar olabılır neden olmasın kı tamam kainattakı en gerlı en sreflı yaratık ınsanlar amma baska yaratıkların olmaması neden olmasın baska gezegenlerde hayat vardır ama bılmedıgımız duymadıgımız gormedıgımız bır seydır sadece kendındusuncem hatalıysam hatamı soyleyın tam olarak kesın olarak var deıyorum mantık olarak olması lazım nasılkı bız baska gezegenlerde hayat saglayamıyorsak ve oralarda yasayıb ne var ne yok goremıyorsak oradakı canlılarda aynı sekılde dunyamıza gelıb bızı goremıyor olabılır yada ınsanlarla o canlılar arasında Allah ın koydugu bır berde vardır kım bılır

    YanıtlaSil
  3. onlar çoktan beridir biliyorlardır hayat vardırda söylemiyorlardır hayat olmazsa okadar gezen neyine dönecek :)

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.