-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Sony'den 2011 Xperia'lara Güncelleme

ads
ads

Sony, Ericsson ile beraber geçtiğimiz sene çıkardığı modellerine yeni bir yazılım güncelleme paketi hazırlıyor. Özel güncellemelerle cihaz performansı artacak...


Sony, güncelleme açısından belki de en çok destek veren Android üreticileri arasında dersek yanılıyor olmayız. Pek çok modelini Android 4.0.4'e güncelleyen Sony, 2011 yılında Ericsson ile beraber çıkardığı akıllı telefonlarına yeni bir güncelleme yayınlayacağını duyurdu.
Bu güncellemeler Jelly Bean gibi bir üst versiyona geçiş değil de performans artışının ve yazılımsal açıkların kapatılacağı özel güncellemeler olacak...

Xperia Arc, Xperia Arc S, Xperia Neo, Xperia Neo V, Xperia Mini, Xperia Pro, Xperia Active ve Xperia Ray modellerinin ilk olarak alacağı güncellemeden daha sonra Mini Pro, Xperia Neo L ve Live with Walkman modellerine gelecek.
Güncellemeler OTA ile kullanıcılara dağıtılacak. Bu dağıtımlar belli bir sırayla olduğu için, ülkemize biraz daha geç gelebilir. Güncellemelerin önümüzdeki ay dağıtılmaya başlanması düşünülüyor.....


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.