-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Vodafone Bayramda Abonelerini Sevindirdi

ads
ads

Vodafone, Ramazan Ayı boyunca abonelerine sunduğu Geleneksel Ramazan Kampanyası’ndan faydalanan Vodafone’lulara bayramı süresince 31 milyon 114 bin dakika bedava konuşma avantajı sağladı...


Vodafone Türkiye, Geleneksel Ramazan Kampanyası’na katılan abonelerini bayram tatili süresince toplam 31,1 milyon dakika boyunca bedava konuşturarak bayram hediyesi vermiş oldu...

1 milyardan fazla mesaj, 90 milyon MB data kullanımı
Vodafone’lular bayram tatili süresince 1 milyar adetten fazla mesajlaştı, 90 milyon MB data kullanarak ne zaman, nerede olurlarsa olsunlar internete özgürce erişmenin rahatlığını yaşadı.
Kullanıcılarına belki de en güzel bayram hediyesini veren ve bu bedava dakikalar sayesinde sevdiklerinin bayramlarını kutlamasına yardımcı olan Vodafone'un bu tarz kampanyalarının devam etmesini umuyoruz.
Gökhan Öğüt: “Bayram coşkusunu cebe taşıyıp 31,1 milyon dakika bedava konuşturduk”
Vodafone Bireysel Müşterilerden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, şunları söyledi:
“Vodafone Türkiye olarak odağına müşteri memnuniyetini yerleştirdiğimiz tüm faaliyetlerimizde, Türkiye’nin dört bir yanında abonelerimizin beklentilerini izleyerek, daha öne karşılanmamış ihtiyaçlarına yanıt vermek, bu ihtiyaçları onlardan önce öngörerek hayatlarını kolaylaştırmak için çalışıyoruz."
"Bayramlar, uzakta olan sevdiklerimizle iletişimin en kıymetli olduğu dönemler. bu bayram, abonelerimiz 1 milyar adetten fazla mesajlaştı; 27 milyondan fazla şarkı veya 90 milyondan fazla resime denk gelen 90 milyon MB data kullandı."
"Biz, abonelerimizin sevdikleriyle konuşma ihtiyaçlarını göz önüne alarak 2008 yılından bugüne sürdürdüğümüz Geleneksel Bayram kampanyamız ile Türkiye’nin dört bir yanında abonelerimizi birbirine bağlarken bayram coşkusunu cebe taşıyoruz. Bu yıl da Vodafone’lular 31 milyon dakikanın üzerinde bedava konuştu; abonelerimize böyle bir bayram hediyesi vermenin mutluluğunu yaşıyoruz...

Kaynak:  http://shiftdelete.net/vodafone-bayramda-abonelerini-sevindirdi-39352.html

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.