-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » AJDAR'IN PABUCUNU DAMA ATTI

ads
ads

Star TV'de yayınlanan ve yapımcılığını Acun Ilıcalı 'nın üstlendiği Yetenek Sizsiniz'e Ajdar'a özenen yarışmacı Kazım Gözütok damgasını vurdu. Sözleri ve müziği kendisine ait olan “Ban ban çiki ban” adlı şarkısını seslendiren Kazım Gözütok seyircileri ve jüriyi kahkahaya boğdu. Hülya Avşar gülme krizine girerken, Sergen Yalçın ve Acun Türkiye'nin yeni Ajdar adayının şarkısına daha fazla dayanamayınca butona bastılar. Daha sonrasında ise Acun Ilıcalı ile yarışmacı arasındaki diyalog herkesi kahkahaya boğdu...





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.