-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Hitim Artmıyor

ads
ads
Webmaster'lerin en büyük sıkınıtısı hitinin  artmama nedenidir bir gün çok hitli olur siteniz bir gün    diplerdesiniz  bunun bir çok nedeni var,  websitelerinizin hiti      hemen artmaz belki seneler alır    bakarsınız  onca seneler uğraşmıssınız gene artmamıs yanlış seo aşırı backlink  özgün içerik yerine kopya içerik vb  gibi nedenler sitenizi ilerletmek yerine  diplere vurdurur.

O yüzden yapmanız gereken eylemler sitenizi hergün güncel tutun ve en azından bir kaç özgün makale girin kaliteli sitelerden   bir kaç tane   backlink alın ( çok almayın )  sitenizi tanıtın ( özgün makale ile   yazı içinde link vererek ) bir çok forum ve  websitesi sitenizi tanıtmanıza olanak sağlıyor  bizim sitemizde de bu kampanya vardır siteni  tanıt linkinden özgün yazı olmak şartı ile makalenizi yazıp gönderebilirsiniz.





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.