-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Sohbet - Chat

ads
ads

Sohbet et  chat  sitesi arkadaşlık sitesi en iyi  arkadaşlık sitesi hangisi   en güzel dostluklar bulabileceğiniz site burası   kızlarla sohbet et     gerçek sohbet sitesi kalıcı arkadaşlıklar sohbet yeri  chat tanışma kaynaşma   en güzel   kaliteli   sohbet sitesi Sohbet iF


Evet  arkadaşlar  facebook çıktıktan sonra server alemleri yani sohbet arkadaşlık siteleri çöküşe geçti  bir  zamanlar en iyisi dediğimiz   chat sitesi mynet sohbet  vardı teknolojinin gelişmesi ile  mynette kendini smeet e çevirdi sohbet bölümünü o şekilde değiştirdi   teknoloji geliştikçe ve zaman geçtikçe  zaman bu tür  görüntüsüz   sohbet siteleri değerini yitirmekte ve ilkel bir  görünüm elde etmektedir  fakat  her ne kadar   teknoloji gelissede yeni yeni  sohbet yerleri arkadaşlık siteleri açılsana irc serverlerinin yeri her zaman ayrıdır.   irc serverlerine bağlı olan kişi   kolay kolay bırakamaz ve  her  zaman genede en iyisini aramaya koyulur  çünkü  serverlerin yeri apayrıdır.  farklıdır sadece arkadaşlık sohbet için değil..

Bu yüzden   aslında sohbet sitelerinde eskisi gibi    enirc server dediğimiz mirc ile  girilen javadan girilen  siteler haliyle azaldı en iyileri yok denecek kadar az oldu.         en iyi demek    sitede çok kişi olmak değil aslında ortam iyi olması yani binlerce insan olan insanların sohbet serverinde   ortam yoksa muhabbet yoksa bana göre orası kötüdür ama az olupta ortam iyiyse muhabbet şahaneyse iyi olan bence   bu az olan yerdir.

Bunların içinde en iyisi diyebileceğim yer burasdır giriş için tıklayınız >>>>  SOHBET GİRİŞİ 


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.