-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Twitter'den Onbinlerce Takipçi Kazan

ads
ads
Twitter kullanıcılarının büyük sıkıntılarından biri de takipçi sayısının bir türlü çoğalmaması internet üzerinde araştırma yapınız göreceksiniz otomatik fake sistemlerle ve başka yöntemlerle anında yada zamanla takipçilerinizi artırabiliyorsunuz mesela 20 bin bile yapabiliyorsunuz ama bunlar gerçek takipçi olmuyor malesef herkez fake hesaplarla o prorgamları kullanarak bu şekilde bir yol kat ettiklerini sanarak yapay sahte takipçiler elde etmiş oluyorlar görünüş olarak takipçi sayınız çok ama hiç icraat yok bir canlılık yok sadece takipçi sayınız çok gözüküyor aslında esasen kimse sizi takip etmiyor.

Bunun yanı sıra  sizlere anlatacağım gerçek takipçi edinmek nasıl olur  evet gerçek  twitter takipçleri edinebilirsiniz    fakat bunun karşılığında belirli bir ücret ödemeniz şart zaten kaliteli bir is için insanlar sizden ücret isteyecektir bu kişi ben değilim tabi ben sadece tanıtımını yapıyorum   gerçekten kaliteli  gerçek anlamda sizi takip eden ziyaretçilerinizin olmasını istiyorsanız aşağıdaki linkten  gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.